20 Σεπ 2009

Βενετία Σεπτέμβρης 2009

πάνω απ'τα σύννεφα...οταν κοιτάς απο ψηλά,μ΄ένα χαμόγελο νααα !!!τ'όνειρο να πλησιάζει..αλλα και πατώντας στην γη (τρόπος του λέγειν..)αναζητώντας το ξενοδοχείο μαςσκεφτόμουν συνέχεια...και προβληματιζόμουν...μα τι είναι τέχνη... ?που βρίσκεται η ομορφιά ?στο χαμόγελο της Γιώτας μας ?στα καλορίζικα ?στην συλλογική δουλειά ?στην τιμή ?στο καμάρι ?στην χαρά ?στα τελευταία διορθωματα του πανώ μας ?που ατενίζει με περηφάνεια η Καλέστα..?στις ταρζανιές ?σ'αυτή την σκιά ?σ'αυτό το φως ?σ'αυτά τα συννεφάκια ?στα παραθύρια ?σ'αυτα τα μπαλκονάκια ?στην σαπισμένη πόρτα ?στις στέγες ?μήπως σ'ένα ποτήρι μπύρας ?στο ροζ που αγάπησα ?στις αντανακλάσεις ?η σ'αυτές τις αντανακλάσεις ?σε μιά ρουφηξιά ?σε μια καμπύλη ?στο κόκκινο ?στα κουκλάκια ?στο γαλάζιο ?στα κανάλια ?στο mercato ?στην γωνία ?η εκει που δεν το περιμένεις ...?και η μεγάλη μέρα ήρθεστην είσοδοστην μεγάλη σκάλαολοι μαζίεξωκουρασμένοι,αλλα χαρούμενοιη Βασιλική μαςη Καλέστα μαςc'est moi..ε,πως να το κάνουμε,αρέσουμεστα παρασκήνια...μια αγκαλιά λουλούδια απ'όλουςαποχαιρετηστήριο δείπνο''κλείσιμο'' απο τον Δάσκαλό μαςναι,ναι ξέρω,καθυστέρησα πολύ ..
ελπίζω να σας αποζημίωσα για την αναμονή σας...

8 σχόλια:

Ante Portas είπε...

Πολύ μου αρέσει η άποψή σου για το ταξίδι μας. Υποθέτω ότι θα ταξιδέψει κι όσους δεν ταξίδεψαν αλλά και μένα που ταξίδεψα, πολύ με ταξιδεύει...

Καλά μας ταξίδια!
Βαντ

Ανώνυμος είπε...

Ε, λοιπόν, είσαι και ποιήτρια !!!!!!!

Δ. Μανίνης

Φωτεινή είπε...

πόσο θα'θελα να ήμουν εκεί μαζί σας!...
Εφούλα, να ξέρεις ότι κατάφερες να μας δώσεις με τις καταπληκτικές φωτογραφίες και τα υπέροχα σχόλιά σου μια γεύση από Βενετία!!!
Κατάφερες να με βάλεις στο χώρο της έκθεσης αλλά δεν σας πρόλαβα... Είχατε κάνει όλη τη δουλειά εσείς!!!
Σας ευχαριστούμε!

Φωτεινή

Orelia είπε...

δυνατή παρουσίαση κι οπωσδήποτε ποιητική
οπωσδήποτε!
ξεκινώ αργά σήμερα
ξεκινώ καλύτερα σήμερα
και γι αυτό σε ευχαριστώ
θα ..γυρίσω.. :)

Ante Portas είπε...

Καλημερα σε όλους.Πράγματι ακόμα και για μας που ολα αυτά τα ζήμαμε από κοντά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη οι φωτογραφίες της Εφης.Το έχει το θέμα.
Θα ήθελα να δω και αλλες.
Μου έφτιαξε η μέρα. Να είσαι καλά ρε Εφάκι.
Ελενα

Ευτέρπη είπε...

"Πιότερο επιθυμώ να δω παρά να πω."
Έφη,...ταξίδεψα...!!

Ευτέρπη

Babett είπε...

Νά' σαι καλά Εφη,
τώρα νιώθω σαν να ήμουν και εγώ εκεί!
Τους ασπασμούς μου, και τις καλημέρες μου!

Ανώνυμος είπε...

Έφη,
Πολύ όμορφο το "ταξείδι", τόσο που με ξεγέλασες και πίστεψα πως ήμουν και γω εκεί. Και μετά..., σας ζηλεύω ακόμη περισσότερο όσους στ'αλήθεια ήσασταν εκεί....

Μille grazie!
Θάλεια